Medlemskab

Alle organisationer, institutioner og privatpersoner, der arbejder med UBU kan blive medlem af Forum for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling / RCE Denmark. Formålet med netværket er at gøre det lettere for medlemmerne at finde hinanden og dermed indlede samarbejder på tværs eller få inspiration til projekter fra andre, der har arbejdet/arbejder med det samme. Hensigten er, at netværket vokser og skaber samarbejder på tværs af alle områder af uddannelse og folkeoplysning i Danmark. Derudover tilbyder Forum for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling / RCE Denmark:

  • Rabat på arrangementer afholdt af Forum for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling / RCE Denmark eller medlemmer af forummet
  • Adgang til netværk af andre UBU-aktører

Priser for et års medlemskab:

  • Privatpersoner: 100 DKK
  • Små virksomheder og organisationer (omsætning under 5 mio.) samt skoler: 1.000 DKK
  • Store virksomheder og organisationer (omsætning på eller over 5 mio.): 5.000 DKK

Giv et støttebidrag

Hjælp os med at styrke det vigtige arbejdet med at fremme uddannelse for bæredygtig udvikling. Forum for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling / RCE Denmark er en non-profit organisation, hvor du kan gøre en forskel enten ved at give en fast donation eller et engangsbeløb. Medlemskab og faste bidrag er med til at kvalificere os til at søge tipsmidler mv. Se her hvordan du let kan støtte:

  • Betaling for medlemskab og støttebidrag kan overføres til: Merkur Bank, Reg.nr.: 8301 Kontonr.: 1296662